Nogle af de mange deltagere i årets Åbne Atelierdøre. Arkivfoto fra lancering af det lokale kunstkatalog
Nogle af de mange deltagere i årets Åbne Atelierdøre. Arkivfoto fra lancering af det lokale kunstkatalog
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

50 kunstnere slår dørene op


ÅBNE ATELIERDØRE Kunsten i Halsnæs har åbent hele året, men i weekenden den 12. og 13. august holdes den årlige event Åbne Atelierdøre, hvor 50 lokale kunstnere og kunsthåndværkere udstiller deres værker og står klar begge dage mellem kl. 10 og 17 til at fortælle om deres inspirationskilder og den kreative proces.

Åbne Atelierdøre er en årligt tilbagevendende begivenhed i august og tiltrækker tusinder af gæster, der suser rundt i området for at besøge de lokale kunstnere. 

Smugkik i kunstmuseum

Halsnæs Kunstmuseum er midlertidigt rykket ind i Vognporten ved Skjoldborg denne weekend, og her fortæller formand Jens Forsman fortælle om projektet med kunstmuseum i den historiske bygning.

Fotokonkurrence

Hvordan oplever vores læsere mon kunsten i Halsnæs? Nu kan du dele dine indtryk med andre: Tag mobilen frem, find et godt motiv og send dit foto til 4031 0115 med et par ord om motivet. Alle billeder modtaget inden 15. oktober vil være med i konkurrencen om 1.000 kroner til brug hos en af kunstnerne i kataloget "Kunst i Halsnæs". Vinderen udpeges af fotograf Jan Stephan, Halsnæs Avis.


Publiceret: 12. August 2017 13:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt