Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

4x48: "Vi kan se, at kunderne endnu ikke er tilfredse"

"Det vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at rette op på", lover 4x48 TaxiNord


TAXASERVICE 4x48 TaxiNord erkender ikke at leve op til Halsnæsborgernes forventninger, selvom statistikken viser at den lokale taxaservice er blevet lidt bedre det seneste år.

"Jeg vil gerne beklage overfor borgerne i Halsnæs, at vi ikke i alle tilfælde kan indfri deres forventninger om en taxi inden for en rimelig tid," udtaler servicechef Rasmus K, Sørensen. Han fortsætter:

"4x48 TaxiNord er hele Region Hovedstadens taxiselskab, og som det eneste taxiselskab i Regionen, betjener vi hele området. Alle landdistrikter og alle byer. Store som små."

"I 4x48 TaxiNord har vi en ordning, hvor vi økonomisk kompenserer chaufførerne, hvis de skal køre langt, f.eks. fra Hillerød til Hundested, for her at køre en kortere tur. For os er det nemlig af største vigtighed, at alle ture bliver kørt."

"Vores interne statistik viser da også, at vi er blevet lidt bedre det seneste år. I næsten 90 % af de bestillinger vi modtager i Halsnæs Kommune, er taxien fremme inden for 20 min."

"Men et er, hvad statistikken viser, en anden ting er, hvordan kunderne i det daglige oplever servicen. Her kan vi se, ud fra den seneste tids debat, at kunderne endnu ikke er tilfredse. "

"Det vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at rette op på," lover servicechef i 4x48 TaxiNord, Rasmus K. Sørensen.


Publiceret: 14. Februar 2017 14:51
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt