ANNONCE

Teamet hos Tandlægerne i Frederiksværk. Tonen og stemningen blandt medarbejdere på en tandlægeklinik har stor betydning for patientens oplevelse.

Tandlægen skal være en rar oplevelse

Tandlæge Lise Berg har overtaget og moderniseret den gamle tandlægeklinik i Strandgade 24. Hos ’Tandlægerne i Frederiksværk’ sætter hun og medarbejderne faglig kvalitet, service og omsorg i højsædet

”Jeg vil skabe et sted, hvor alle synes, at det er rart at være, både patienterne, personalet og mig selv. Det er også en af grundene til, at jeg har valgt det her sted. Det er et unikt hus med historie og charme. Her er ikke så tandlæge-agtigt.”

Sådan siger tandlæge Lise Berg, som 1. maj overtog tandlægeklinikken i Strandgade 24, hvor generationer af frederiksværkere har gået til tandlæge gennem tiden.

Lise Berg har sat gang i en gennemgribende renovering af den gamle klinik.

Indtil videre er de fem behandlerrum i stueetagen blevet moderniseret.

Der er lavet nyt patienttoilet, og receptionen og venteværelset får også en tur, så klinikken bliver så lys og venlig som muligt at træde ind i – i tråd med den oplevelse Lise Berg gerne vil give patienterne.

Lise Berg har sat gang i en gennemgribende renovering af den gamle klinik.

 

 

Specialist i tandlægeskræk

Tandlægerne i Frederiksværk er en allroundklinik, som kan tilbyde alle behandlinger, og det sker med faglig kvalitet, service og omsorg i højsædet.

Klinikken tilbyder smertefri behandling til rimelige priser og har endvidere stor fokus på patienter med tandlægeskræk, der bliver håndteret professionelt, omsorgsfuldt og empatisk.

”Tandlægeskræk er ikke noget, patienten finder på for at gøre sig interessant eller genere tandlægen. Tandlægeskræk er noget, patienten har fået forærende fra en tidligere dårlig oplevelse og skal have hjælp til at komme af med igen. Så snart vi som tandlæger anerkender dette over for patienten, letter 90 procent af tandlægeskrækken fra patientens skuldre,” siger Lise Berg.

Selve behandlingen tager alle de hensyn, patienten med tandlægeskræk måtte ønske.

”Det handler om noget så simpelt som at stoppe og lægge noget mere bedøvelse, når patienten siger, at det gør ondt eller bare har behov for en pause. Behandlingen sker simpelthen på patientens præmisser. En hånd på skulderen og et forstående smil fra klinikassistenten hjælper også, og faktisk er det lige så tit klinikassistenten, der siger til mig, at patienten skal have en lille pause,” siger Lise Berg.

Tim Kalali er klinikkens anden tandlæge.

 

 

Rar og rolig tone

I det hele taget har tonen og stemningen blandt medarbejdere på en tandlægeklinik stor betydning for patientens oplevelse, mener Lise Berg.

”Her har vi det rigtig godt indbyrdes, og det skal patienten mærke. For en patient, der ligger og er opmærksom på alle signaler i rummet, er det virkelig modbydeligt, hvis tandlægen for eksempel vrisser af klinikassistenten. Jeg ved godt, at det kan synes umuligt, men min målsætning er, at de patienter, der kommer her i huset, får en wellnessfølelse, som når de er hos frisøren eller andre steder, hvor de forkæler sig selv. Det er den følelse, jeg går efter – lige fra lidt blomster i receptionen og et sødt smil, når man bliver modtaget, til ordentlig behandling og en rar, rolig tone på klinikken.”

”Det er et unikt hus med historie og charme. Her er ikke så tandlæge-agtigt,” siger Lise Berg om sin klinik.

 

 

Et fast team til hver patient

Lise Berg har været tandlæge siden 2008. Det samme har klinikkens anden tandlæge Tim Kalali, der også arbejdede på klinikken under den forrige ejer.

Tandlægerne i Frederiksværk tilbyder implantat-behandling, narkose og kæbekirurgi i samarbejde med en specialist.

Du kan også få foretaget tandregulering med den populære, usynlige tandbøjle Invisalign.

1. oktober starter en nyansat tandplejer, der skal tage sig af eftersyn, forebyggelse og parodontose-behandling.

”Vi skal arbejde meget tæt sammen i et team, så hver patient både er fast tilknyttet en tandplejer og en tandlæge,” siger Lise Berg.

Generationer af frederiksværkere har gennem tiden gået til tandlæge i Strandgade 24.

 

 

Tandlægerne i Frederiksværk

Strandgade 24

3300 Frederiksværk

Facebook: @tandlaegerneifrederiksvaerk.dk