ANNONCE

Et must: unik fodboldrejse til den engelske Premier League

Gennem FodboldTravel kan danske fodboldfans let sammensætte en fodboldrejse til den engelske Premier League inklusiv fly, hotel og billet.

Populariteten og opmærksomheden for Premier League blandt danske fodboldfans stiger. Hvert år rejser tusindvis af fodboldfans fra Danmark til England for at opleve en Premier League-kamp live på stadion. Det er ikke uden grund.

Nu, hvor den engelske fodboldforening (FA) har offentliggjort programmet for den nye sæson i Premier League, er der som sædvanligt mange fantastiske kampe at se frem til. Et eksempel er den første runde, hvor topkampen mellem Arsenal og de regerende mestre Manchester City er på programmet. De to supermagter møder hinanden lørdag den 11. august på Emirates Stadium. Manchester United starter den første dag i ligaen mod Leicester City (hjemme), og Liverpool starter deres sæson med en hjemmekamp mod West Ham United på det altid atmosfæriske Anfield stadion.

Den 15. september bliver et særligt øjeblik for Londons Tottenham Hotspur. Den dag åbner klubben det nye stadion, som erstatter White Hart Lane, og spiller mod Liverpool. Det fornyede stadion med plads til 61.000 tilskuere bliver den hundrede og syttende perle i den allerede imponerende skyline i Nord-London. Et af højdepunkterne (bogstaveligt talt) på det nye stadion er Sky Walk i 40 meters højde. En spektakulær attraktion for fodboldfans og turister, som gør det muligt at klatre på stadion og tage en runde på taget.

 

 

Cardiff City, Fulham og Wolverhampton Wanderers er de nye i Premier League denne sæson. Med Fulhams tilbagevenden i den bedste engelske liga er Premier League et ikonisk stadion rigere. Stadionet i London-klubben Fulham med navnet Craven Cottage har været hjemsted for klubben siden 1896. Stadionet ligger lige ved floden Themsen, og her kan du smage kulturen, kærligheden til klubben og gammeldags, engelsk fodbold. Til at starte med havde stadionet kun én tribune, som senere blev udvidet til fire sektioner. I 1905 blev den verdensberømte hovedtribune og hjørnepavillon skabt, begge på listen over engelsk arv. Dette stadion er et absolut must for fodboldfans.

Andre smukke kampe, som gør en fodboldrejse til England det hele værd, inkluderer: Chelsea - Manchester United (20. oktober), Manchester City - Manchester United (10. november), Liverpool - Everton (1. december), Arsenal - Tottenham Hotspur (1. december) og Liverpool - Manchester United (15. december). Selvfølgelig er dette bare nogle få eksempler fra en hel liste over klubber og kampe, som du helt bestemt burde besøge. Men hvordan arrangerer du sådan en fodboldrejse? Er du på udkig efter de smukkeste fodboldstadioner i løbet af din ferie, eller ønsker du virkelig at se en kamp live for at opleve atmosfæren ved at lave en rigtig fodboldrejse? Hvis ja, så tjek FodboldTravel ud hurtigt.

Gennem FodboldTravel kan fodboldfans hurtigt sammensætte en komplet fodboldrejse til deres yndlingsklub i udlandet. Flybillet, billet og overnatning er alt sammen inkluderet i fodboldrejser. Alligevel kan fodboldrejser sammensættes helt personligt, vælg selv mellem; utallige flyvninger hos alle kendte flyselskaber, mere end hundrede ledige hoteller pr. destination, og selvfølgelig vælges stadionpladserne gratis. FodboldTravel tilbyder udover fodboldrejse til Premier League også ture til alle andre europæiske topligaer. Dette inkluderer selvfølgelig den spanske Primera División, den italienske Serie A og den tyske Bundesliga. Hos FodboldTravel er I sikret pladser ved siden af hinanden, og I bestemmer selv afrejsedato, hotel og fly. Uden skjulte omkostninger!

Nysgerrig på vores hjemmeside eller nysgerrig på alle fordelene ved at rejse med FodboldTravel? Se vores hjemmeside www.fodboldtravel.dk. Hvilken top kamp vil du opleve på stadion næste sæson?

Se mere på vores hjemmeside

 www.fodboldtravel.dk