ANNONCE

Køb din nye seng nu til udsalgspris

Hos soveZonen i Helsinge finder du Nordsjællands måske største udvalg af kvalitetssenge – og lige nu til stærkt nedsatte priser

Vil du forkæle din krop med en god nats søvn til en ekstra god pris, er det nu, du skal slå til hos soveZonen, Skovgårdsvej 23 i Helsinge.

Her finder du Nordsjællands måske største udvalg af kvalitetssenge – og lige nu til stærkt nedsatte priser.

Mærkevareudsalget hos soveZonen omfatter både boksmadrasser, elevationssenge og kontinentalsenge fra anerkendte kvalitetsmærker som Jensen, Dunlopillo, Tempur og Wonderland.

 

Wonderland Forte 342 elevationsseng 180 x 200 cm. Før: kr. 29.994,-. Nu: kr. 18.998,-

 

 

Lydsvag motor

Du kan få eksempel få en Wonderland Forte 342 elevationsseng i dimensionen 180 x 200 cm med Premium Hyperflex topmadrasser.

Den er lige nu sat ned fra 29.994 kroner til 18.998 kroner.

Du kan vælge imellem tre fastheder til hver af sengens to madrasser, der har pocketfjedre, hvilket giver en god og behagelig liggekomfort.

Elevationsbundene med den lydsvage motor har både skulderzoner og justerbare hoftezoner.

 

Dunlopillo elevationsseng Nature Deluxe 180 x 200 cm. Før: kr. 34.596,- Nu: kr. 20.998,-

 

 

Syv komfortzoner

Endnu flere penge kan du spare på Dunlopillos elevationsseng Nature Deluxe i dimensionen 180 x 200 cm med latexmadrasser i tre valgfrie fastheder.

Den koster lige nu kun 20.998 kroner mod normalt 34.596 kroner.

Latexmadrasserne har hele syv komfortzoner, og betrækket er todelt, så overdelen kan tages af og vaskes.

Sengebunden er udført i en stærk metalkonstruktion med nakkeløft og 39 tophængte lameller for god komfort og lang levetid.

Prisen er inklusive trådløse fjernbetjeninger og styring via din smartphone.

 

Tempur elevationsseng 180 x 200 cm med to Deluxe 17 madrasser. Før: kr. 34.488,- Nu: kr. 21.988,-

 

 

Sov som landsholdet

Eller du kan gøre som det danske fodboldlandshold, der medbragte madrasser fra TEMPUR til spillerhotellet i Rusland under VM.

SoveZonen fører således et stort udvalg af TEMPUR’s kvalitetsprodukter, og lige nu kan du for eksempel få en TEMPUR elevationsseng 180 x 200 cm med to Deluxe 17 madrasser for kun 21.988 kroner mod normalt 34.488 kroner.

Madrasserne har indbygget komfortlag i betrækket, og elevationsbundene har trådløse fjernbetjeninger, skulderzone og hele 27 lameller, hvoraf fem er justerbare.

TEMPUR-madrasser aflaster og støtter hele kroppen. I denne elevationsseng følger madrassen sengerammens kant, og det giver sengen et elegant og harmonisk udseende.

TEMPURmaterialet blev oprindeligt udviklet i 1970’erne for at beskytte og give støtte til NASA’s astronauter under rumopsendelse.

Materialet består af elastisk viskose og fordeler vægt og tryk ligeligt, så alt, du vil føle, når du ligger på en TEMPUR madras, er vægtløshed.

Gør et kup med en kvalitetsseng fra soveZonen i Helsinge.

 

 

Stor ekspertise

SoveZonen ejes af ægteparret Anette og Kim Blankenborg.

De har drevet soveZonen i 10 år og har stor erfaring med forhandling af senge og madrasser af højeste kvalitet.

”Vi kender alle mærkerne og deres produkter til bunds, og det kan kunderne godt mærke, når de kommer herind for at få en ny seng til helårsboligen eller til sommerhuset, som der også er stor efterspørgsel på i denne tid,” siger Anette Blankenborg.

 

SoveZonen

Skovgårdsvej 23

3200 Helsinge

Tlf. 48 70 80 22