LIVE TV:

Go’ morgen Frederiksværk

TV2’s morgenhold havde et par travle timer da Halsnæs smed kludene

Af
Thomas Quvang

SMID TØJET Røde Kors butikken, City Bakery og Salon Pigalle havde hovedrollerne, da TV2's program Go' Morgen Danmark sendte direkte fra Frederiksværk tirsdag morgen i forbindelse med landsindsamlingen Smid Tøjet Danmark.

Således gav bagermester Helge Jørgensen den populære TV-vært Mikkel Kryger et lynhurtigt kursus i den ædle bage-kunst for åben skærm. Samtidig kom der morgenfriske kunder i butikken, mange af disse afleverede tøj fra gemmerne og blev belønnet med en 'Bakery-back' med friskt brød.

Kort efter lagde hele TV2's hold vejen forbi Salon Pigalle midt i Nørregade, hvor hårlokkerne faldt til gengæld for tøj til de opstillede containere.

Her fik Mikkel Kryger en fin snak med indehaver Britt samt Maya og Maria om hvad der hitter med hensyn til håret i denne tid.

Ind imellem de ovennævnte besøg var Go Morgen Danmark ligeledes på besøg hos Røde Kors butikken, og hvor det blev til en snak med Else og Emil fra vågetjenesten.

Som afslutning på den begivenhedsrige morgen stillede elever fra Halsnæs Lilleskole i Torup op i en lang kæde på Nordtorvet og på bedste 'brandmands-manér' blev alt deres indsamlede tøj blev samlet og videresendt til gode formål.

Bagermester Helge Jørgensen gav Mikkel Kryger et lynkursus i bagekunst foran rullende kameraer. Foto Thomas Quvang

Bagermester Helge Jørgensen gav Mikkel Kryger et lynkursus i bagekunst foran rullende kameraer. Foto Thomas Quvang

Publiceret 17 April 2018 00:00

SENESTE TV