To byggefirmaer forener kræfterne

Murer Makker overgår til Hansen - Tømrer og Murerfirma i Hundested

Af
Jens Patrick Thiede

FIRMANYT Firmaet Murer Makker og dets fire ansatte overgår til det tidligere Tømrer Hansen ApS – nu omdøbt til Hansen – Tømrer og Murerfirma i Hundested.

”Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Alex Larsen efter snart ti år som ejer af virksomheden Murer Makker og hans medarbejderstab alle har valgt at takke ja til en spændende fremtid hos Hansen - Tømrer og Murerfirma,” skriver Hansen - Tømrer og Murerfirma på Facebook.

Alex Larsen indtræder i ledergruppen som driftsleder for murerafdelingen fra dags dato og bliver ansvarlig for videreudvikling af murerafdelingen hos Hansen - Tømrer og Murerfirma.

“Alex' beholder sit telefonnummer og fortsætter reelt, som han plejer. Det er ikke andet end værkstedsadresse, virksomhedsnavn og mail, som ændre sig i store træk.”

”Som en større virksomhed vil vi nu få mulighed for at varetage større entreprisesager. Vi kæmpede begge tidligere med, at vi var to mindre firmaer med begrænsninger, men nu skulle det blive sjovere og nemmere både ved mindre og større sager,” fortæller Christian Hansen, indehaver af Hansen - Tømrer og Murerfirma.

I december 2017 skete en lignende manøvre, da Lynæs Tømrer Entreprise lukkede, og den daværende ejer Frederik Wedel-Heinen blev ansat som driftsleder hos Tømrer Hansen ApS – i dag: Hansen – Tømrer og Murerfirma.

Publiceret 13 April 2018 12:15

SENESTE TV