Gymnastikskole i Halsnæs

Liv og glade gymnaster i dagene op til påsken

GYMNASTIK Frederiksværk Hallen kommer til at summe af liv og glade gymnaster, når DGI Nordsjælland i samarbejde med de tre lokalforeninger Gymnastikforeningen Hundested, Kregme Gymnastikforening og Melby-Liseleje IF Gymnastik afholder Gymnastikskole i skolernes påskeferie. Mens DGI Nordsjælland i en årrække har arrangeret gymnastikskoler for børn og unge i de omkring liggende kommuner, så bliver årets gymnastikskole den første i Halsnæs Kommune, og det første fællesprojekt på tværs af flere gymnastikforeninger i nyere tid. Foruden at give børnene en god oplevelse, er der blandt foreningens ledere og instruktører også et ønske og håb om, at gymnastikskolen kan give ny inspiration til såvel gymnaster som instruktører, når man mødes på tværs af foreninger og på tværs af byskilte.

Fælles projekt

Afvikling af spring- og gymnastikevents er ikke fremmed for de tre lokale foreninger, som traditionerne tro har afviklet henholdsvis Gymnastik i natten og Springweekend for egne medlemmer i indeværende sæson. Nu samles de bedste aktiviteter og ideer fra tre enkeltstående foreninger i et nyt fællesprojekt; Gymnastikskole i Halsnæs. DGI Nordsjælland varetager de administrative opgaver som udarbejdelse af markedsføring, tilmelding og aflønning af instruktører, mens de tre foreninger i samarbejde varetager planlægning og afvikling af selve gymnastikskolen samt markedsføring af arrangementet lokalt i de enkelte foreninger og i nærområdet.

Tilmelding

15 instruktører fra de tre gymnastikforeninger står mandag d. 26. marts og tirsdag d. 27. marts 2018 klar til at underholde drenge og piger i alderen 6-12 år med forskellige gymnastik- og springaktiviteter, leg og masser af hygge i Frederiksværk Hallen fra kl. 9.00 – 15.00 begge dage. Gymnastikskolen er åben for alle, og deltagerprisen lyder på kr. 295,00 inkl. forplejning og skolekit. Tilmelding til DGI Nordsjælland på https://www.dgi.dk/arrangementer/201818556101 senest tirsdag d. 20. marts 2018. Der er max 75 pladser på gymnastikskolen.

Publiceret 11 March 2018 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV