Succes på den anden side af Sundet

Halsnæs Karate-Do varmede op til DM ved Karate Masters i Malmø

Af
Thomas Quvang

KARATE Meget tidligt lørdag morgen satte seks kæmpere fra Halsnæs Karate-Do kursen mod Baltiska Hallen i Malmø, hvor der skulle deles ’håndmadder’ ud ved det store stævne Karate Masters. Et stævne der samtidig var optakt og forberedelse til de danske mesterskaber under Dansk Karate Forbund, som afvikles i weekenden 23. -25. marts i Holstebro. Ida Mainz og Mathilde Dyrvang var de to første piger i aktion, og trods lidt sommerfugle i maven, satte de to piger sig hurtigt i respekt og scorede flotte points. Det blev til en plads på podiet til dem begge. Mathilde Dyrvang fejede al modstand til side og blev en suveræn guldvinder. Ida Mainz fulgte trop og kæmpede sig til velfortjent bronzemedalje.

Spark i hovedet

Herefter viste Rasmus Jeppesen, hvor sej man kan være som 10-årig dreng. Rasmus fik et spark i hovedet, så kan røg i gulvet, men dette skulle ikke hindre Rasmus i at fortsætte og slutteligt kunne han betræde medaljeskamlen og modtage en flot bronzemedalje. Lærke Ejsing kæmpede sig frem til finalen i sin klasse for piger op til 13 år. Her blev der i finalekampen kæmpet på bedste vis, men desværre ikke nok til den øverste placering. Lærke kunne hænge en sølvmedalje om halsen efter en dommerafgørelse på flag, hvor udfaldet blev til svensk fordel.

to gange bronze

Frederik Lunddal Hansen tager altid imod udfordringer både til træning og til stævner og denne dag var ingen undtagelse, da Frederik både stillede op i både kumite og kata (kamp og figurøvelser). Frederik kunne efter nogle gode kampe hænge bronzemedaljer i begge kategorier om halsen. Jakob Fuchs gjorde sig fine erfaringer i kata for drenge 11 år. Jakob, som kun har gået til karate i 1 år, kunne alligevel give sine modstandere kamp til stregen og endte på en flot 4 plads. Det bliver spændende at følge Jakob i den kommende tid. Det blev punktum for det svenske stævne, hvor resultaterne gik over al forventning og hvor den gode sportslige karateånd og det fantastiske fællesskab påny var i højsædet.

Publiceret 08 March 2018 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV