Ida Øbro løb med sportsprisen

Orienteringsløberen fra Frederiksværk blev overrasket på en ganske almindelig træningsaften

Af
Thomas Quvang

SPORTSPRIS “I undrer jeg måske en smule over hvem vi er, og hvad vi egentlig laver her en råkold vinteraften ved Kagerup Station”. Sådan lød det fra Peter Fjeldal til de fremmødte orienteringsløbere, trænere, klubfolk og forældre, tirsdag sidst på eftermiddagen, umiddelbart inden træningsstart. Årsagen var ganske enkel - overrækkelse af Gulvmåttens Sportspris til Tisvilde Hegn OK’s junioreuropamester anno 2017, Ida Øbro.

Enig dommerkomite

De foregående år er Gulvmåttens Sportspris blevet overrakt ved festlige lejligheder, med flere indbudte nominerede idrætsfolk, masser af champagne, enten ved Idrættens Dag eller i Halsnæs Avis lokaler. Denne gang skulle der ske noget nyt, så uden Ida Øbro’s vidende troppede avisen op til en ganske almindelig træningsaften midt ude i skoven. Og jo, der blev luret en del blandt o-løberne, da blomster, check, boblevand blev hevet ud af bilen, og fotograf Jan Stephan stod klar med kameraet. Inden selve overrækkelsen fortalte Peter Fjeldal lidt om sportsprisen og dens historie. I den fine tale kunne Peter Fjeldal ligledes fortælle, at det var en fuldstændig enig dommerkomite på avisen, der alle pegede på Ida Øbro som vinder af årets pris og de medfølgende 5.000 kroner.

Vinder af Gulvmåttens Sportspris - Ida Øbro

Vinder af Gulvmåttens Sportspris - Ida Øbro

Jubel og high-fives

Prisvinderen Ida Øbro havde selvfølgelig det helt store smil fremme, da det gik op for hende, hvad der egentlig foregik. Men herfra tog hun det helt cool, blandt jublende klubkammerater, high-fives fra trænerne og klapsalver fra de fremmødte. “Jeg er utrolig glad for prisen, men også total overrasket, jeg vidste intet om det her, hvordan kunne i holde det hemmeligt?”, lød det fra Ida Øbro med et blik hen mod far Dennis Øbro som var blandt gratulanterne. Der var dog ikke så meget tid til at hvile på laurbærrerne, efter et par små glas champagne var det tid til dagens træning - på med løbeskoene og på med pandelamperne. Allerede i denne weekend er står den på konkurrence for Ida Øbro og klubkammeraterne der skal til ranglistestævne i Jylland.

Peter Fjeldal og Thomas Quvang overraskede årets prisvinder, Ida Øbro, på en ganske almindelig træningsdag.

Peter Fjeldal og Thomas Quvang overraskede årets prisvinder, Ida Øbro, på en ganske almindelig træningsdag.

Publiceret 07 March 2018 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV