Lokal fugeservice dyrker sparring med Væksthus

Firmaet Munks Fugeservice i Frederiksværk er glade for udbyttet af gratis rådgivning fra Væksthus Hovedstadsregionen

Af
Jens Patrick Thiede

SPARRING Væksthus Hovedstadsregionen er en institution beliggende på Østerbro i København, der med egne ord “hjælper virksomheder med at skabe vækst, eksport og job via uvildig sparring, der tager udgangspunkt i den enkelte virksomheds behov.”

Hvert år servicerer Væksthus Hovedstadsregionen mere end 1000 virksomheder til at realisere deres vækstpotentiale, og en af dem er Munks Fugeservice ApS.

Firmaet beskæftiger sig med renovering og udskiftning af gummifuger. De fleste kunder befinder sig i Storkøbenhavn, selvom mængden af lokale opgaver vokser stødt.

Indehaverne Jannick Munk Kofoed Jensen og hustru Mette fortæller en formiddag på kontoret på Skelvej i Frederiksværk om, hvilke erfaringer de har gjort sig med at benytte væksthuset.

”Vi kendte ikke muligheden, men fik idéen, da borgmesteren var på virksomhedsbesøg her med en ansat fra Væksthuset, som tilbød os en samtale, og vi har foreløbigt haft besøg af en fast konsulent til tre samtaler,” fortæller Mette om den gratis service.

”Vi har talt om visioner og vores behov samt om, hvilke områder Væksthuset kan hjælpe til på, så der opstår mere direkte handel,” siger Jannick.

Konstruktive samtaler

De opfatter begge samtalerne som konstruktive, og der følger hjemmeopgaver med fra gang til gang, som firmaet skal fremlægge løsninger på.

”De får os til at kigge på os selv, og der skal være seriøsitet fra begge parter. Konsulenten virker meget erfaren fra bestyrelser og firmaer, og han er en god sparringspartner udefra,” siger Jannick.

Der venter dem endnu et kommende møde med konsulenten, men hvor længe hele forløbet skal fortsætte, afhænger af behovet. Mette beskriver udbyttet indtil nu som følger:

”Vi har fået mere klarhed over, hvor vi skal hen, og hvad vi skal arbejde med, hvor det før bare var løs snak. Vi kan godt anbefale ordningen til andre, selvom vi godt ville haft den hjælp før, idet vi nu har eksisteret i 11 år og er vækstet hurtigt. Gennem de år har vi klaret det hele selv og også taget slagene, så nu får vi en udvidet service fra Væksthuset.”

Firmaet flyttede med

Jannick og Mette Munk Kofoed Jensen flyttede fra Asserbo til Skelvej i 2014, og samtidig rykkede de firmaet fra Herlev til Frederiksværk.

Munks Fugeservice har 18 ansatte; to på kontoret on/off og resten i marken.

Firmaet har ikke ambitioner om at vækste yderligere i det nuværende regi, men ejerparret går med tanker om at starte en anden niche op sideløbende med Munks Fugeservice ApS.

Den største udfordring ved at ligge, hvor de ligger i et sommerhuskvarter, er ringe netdækning i området, men “de klarer sig,” som de siger.

Derudover er de meget tilfredse med det erhvervsmæssige samspil med Halsnæs Kommune.

Publiceret 12 February 2018 14:15

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV