Havneplanerne i Liseleje lever videre

En enig bestyrelse for Liseleje Havn a.m.b.a. har besluttet fortsat at arbejde for en lystbådehavn i Liseleje

Af
Kim Larsen

LISELEJE Selvom et flertal i det nye Halsnæs Byåd ikke ønsker at ophæve strandbeskyttelseslinjen i Liseleje, så opgiver bestyrelsen for Liseleje Havn a.m.b.a. ikke kampen for en lystbådehavn i Liseleje. “En helt enig bestyrelse har besluttet, at vi selvfølgelig fortsætter arbejdet med at få en havn i Liseleje. Det gør vi, fordi vi er overbevist om, at det er den rigtige udvikling for Liseleje og omegn. Vi har et mandat fra vores 400 andelshavere til at få det til at ske, og så har vi fået rigtig mange positive tilkendegivelser fra borgere, efter byrådets udmelding,” fortæller formand for Liseleje Havn Morten Lorenzen. Han fortsætter: “Når nu kommunalpolitikerne har besluttet ikke at ville høre på borgerne, så må vi selv tage fat. Vi planlægger et borgermøde i løbet af foråret, hvor alle kan komme og høre om vores planer og debattere det på et sobert grundlag. Og så må vi jo håbe at politikerne vil deltage som gæster.” “Det er jo ikke første gang, at politikerne i Halsnæs laver en kovending, og det kan jo ske igen. Vi er dog fortsat meget forundret over Steen Hasselriis og Venstre markante kovending.” “Vi er i gang med at undersøge, om der kan være helt andre årsager, end de tynde begrundelser vi har læst os til,” lyder det kryptisk fra Morten Lorenzen.

Selvom havneplanerne i Liseleje ikke har meget vind sejlene i Halsnæs Byråd for tiden, så giver havnen forkæmpere ikke op..

Selvom havneplanerne i Liseleje ikke har meget vind sejlene i Halsnæs Byråd for tiden, så giver havnen forkæmpere ikke op..

Publiceret 12 February 2018 13:55

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV