Hvem skal have årets sportspris

Læserne inviteres til at komme med deres bud på hvem der skal belønnes for den største præstation i 2017

Af
Thomas Quvang

HÆDRING Den er den eneste af sin slags i Halsnæs Kommune. Den er særdeles eftertragtet og med den følger en kontant præmie samt en masse hæder, ære og ikke mindst en plads i den lokale idræts ’Hall of Fame’. Det er selvfølgelig Gulvmåttens Sportspris der skrives om, og traditionen tro inviterer Halsnæs Avis alle sine læsere til at komme med bud på, hvem der skal hædres med den ærefulde pris. Forslag kan stilles via avisens facebook-side eller via mail til redaktion@halsnaesavis.dk – mrk ’sportspris’, og gerne med en kort og præcis begrundelse.

Overrækkes på Avisen

Det er en sportspris som favner meget bredt, således kan såvel individuelle som holdpræstationer komme i betragtning, ligesom en ægte ildsjæl eller en hel klub kan ende med check og blomster i hånden. Alle med bopæl eller tilhørsforhold til en klub i Halsnæs kan komme i betragtning til prisen, som overrækkes ved et særligt arrangement på Halsnæs Avis i starten af marts.

Daniel Simonsen vandt fem danske mesterskaber i 2017 og blev gratuleret af lillesøster Emilie.

Daniel Simonsen vandt fem danske mesterskaber i 2017 og blev gratuleret af lillesøster Emilie.

Kom med forslag

I fjor var det Hundesteds sejrsvante ’Sælhunde’ der fik prisen i knivskarp konkurrence med MLI’s CP-fodboldhold og de lokale formationsdansere fra hip-hop holdet F43. Men hvem skal have den i år?. Som nævnt inviteres læserne til at komme med netop deres bud. Og der bør komme masser af forslag. Det forgangne sportsår bød på en perlerække af stærke præstationer på grønsværen, på halgulvet, på madrassen, i skoven, til lands og til vands.

Sælhundene, hiphop danserne og MLI’s CP-hold var i finalefeltet i fjor. Nu inviteres læserne med til at finde nominerede til dette års sportspris.

Sælhundene, hiphop danserne og MLI’s CP-hold var i finalefeltet i fjor. Nu inviteres læserne med til at finde nominerede til dette års sportspris.

Lille appetitvækker

Som en lille appetitvækker skal her nævnes nogle få af årets sportslige bedrifter. På golf-fronten blev det til fornemme resultater i såvel ind som udland. Karen Fredgaard slog endegyldigt sit navn fast som en af sportens aller ypperste med et internationalt gennembrud og topplacering ved Italien Ladies Championship, stærke præstationer med det danske juniorlandshold ved EM og VM samt masser af hjemlige topresultater. Frederiksværks ’Bat-boy’ Daniel Simonsen slog på ny sit navn fast som landets måske største pingpong talent. Fem danske mesterskaber blev det til i 2017, heriblandt ’rent bord’ ved DM for ungdom i FrederiksborgCentret, hvor det blev til tre gange guld om halsen. Daniel Simonsen debuterede tillige i landets bedste række – Stiga Divisionen, som 14-årig blandt landets absolut bedste seniorer. Også karateklubberne Bushi og Taifu præsterede fantastisk i den forgangne år. Begge klubber kan se tilbage på flotte resultater såvel nationalt som internationalt. Det samme er tilfældet i Atletklubben Heros. Klubbens største navn Mikkel Lassen genvandt sit danske seniormesterskab, vandt sølv ved de nordiske mesterskaber og deltog ved sommerens europamesterskaber i tyske Düsseldorff. På asfalten var der også masser af succes til Halsnæs. Den blot 10-årige Malthe V. Hansen gav samtlige konkurrenter baghjul, da han på en våd bane i Ikast blev en flot nordisk mester i go-cart race. Også cross-køreren Magnus Smith havde gashåndtaget i bund i 2017, hvor det blev masser af såvel national som international succes. Og med kort og kompas i hånden løb Ida Øbro fra Frederiksværk alle konkurrenter sønder og sammen og blev en aldeles overlegen vinder af juniorernes europamesterskab i orienteringsløb på langdistance, som blev afviklet i Østrig.

Hall of Fame

Ovennævnte er selvfølgelig blot en lille del af sportsåret 2017’s bedrifter. Mange flere har præsteret aldeles fornemt. Så på ny, kom med dit forslag til hvem der skal være den næste i sportsprisens ’Hall of Fame’.

Publiceret 04 February 2018 00:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV