Nyt tiltag:

Sundheds-tv live på Facebook i januar

Brugerne kan stille spørgsmål undervejs

Af
Jens Patrick Thiede

SUNDHED Hvordan kommer jeg i gang med at træne eller være fysisk aktiv? Hvad passer til mig, hvor finder jeg motivation? Og hvad med kosten..?
Uanset hvilke(t) spørgsmål, du måtte brænde inde med i relation til sundhed, kost og motion, så kan du stille det/dem, når Halsnæs Avis i samarbejde med Frederiksværk Motionscenter forsøger sig med et nyt tiltag ved at sende sundheds-tv live på Facebook.
Den første udsendelse finder sted torsdag den 18. januar kl. 19, hvor der sendes live på Halsnæs Avis' Facebookside.
Her vil sundhedsekspert og indehaver af Frederiksværk Motionscenter, Freddy Hejgaard, sidde klar til at tage imod brugernes spørgsmål sammen med avisens journalist, Jens Patrick Thiede.
Freddy Hejgaard arbejder som personlig træner og kostvejleder med speciale i skader og skavanker.
Desuden er han medstifter af L2S3 metoden, der støtter klienter i at “Leve Livet som Sund, Slank og Selvsikker” gennem en kombination af den rigtige motion og ernæring samt den nyeste indsigt i, hvordan man bruger hjernen til at skabe og fastholde nye gode vaner resten af livet

Stil spørgsmål direkte

Undervejs i udsendelsen kan brugerne stille spørgsmål direkte via Facebooksiden i udsendelsens kommentarfelt, og så vil de to værter så vidt muligt gennemgå emnet for åben skærm.
Håbet er, at tiltaget kan blive både informativt og nyttigt for brugerne, og at der vil opstå et godt samspil med flere interessante snakke om sundhed, kost og motion undervejs.
Så sæt kryds i kalenderen og check ind torsdag 18. januar kl. 19 på “fjæsen” og se med eller deltag aktivt i udsendelsen.

Publiceret 04 January 2018 12:45

SENESTE TV