Krydstogt:

Anløb planlagt i 2019

CRUISE Der er allerede planlagt tre krydstogtanløb i Hundested forår og efterår 2018, men også i 2019 ser det ud til at byen får flere krydstogtgæster på besøg.
Tyske Phoenix Reisen er begyndt at sælge billetter til et sommercruise juni 2019, og der annonceres med anløb i Hundested den 13. juni kl. 16. Det sker i forbindelse med  skibet Deutschlands cruise fra Hamburg til blandt andet Oslo, Göteborg, København og desuden Hundested, inden skibet returnerer til Hamburg.
Havnefoged Søren Brink kan ikke kommentere på nyheden, idet han henviser til rejsearrangørerne eller rederiet - men: "Det er glædeligt at der er interesse for Hundested som krydstogthavn, og nu kigger vi frem mod de tre planlagte anløb i 2018, hvor konceptet er stort set som sidste år med vikinger og det hyggelige Hundested. Vi skal snart have alle de frivillige guider og samarbejdspartnere i spil, så vi kan skabe en god oplevelse for krydstogtgæsterne og ikke mindst alle de turister, der kommer fra landsiden." 
Deutschlands anløb i Hundested annonceres som "Spaziergänge", altså en slags vandretur med guide, og Knud Rasmussens Hus bliver nævnt som et af de lokale besøgssteder, inden skibet fortsætter til Fredericia samme aften, fremgår det bl.a. af Phoenix' hjemmeside, hvor skibet i øvrigt præsenteres som Das Traumschiff - Drømmeskibet - kendt fra en tysk tv-serie.  /an
 
 

 

Publiceret 19 December 2017 11:44

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV