Musicalstjerner røver bank

HANDS UP! Tidlig mandag morgen før filialen åbnede trængte to udklædte unge mennesker ind i Danske Bank på Nørregade i Frederiksværk med håndvåben af tvivlsom karakter. De lignede til forveksling serieforbryderne Bonnie & Clyde og truede de to bankansatte til at udlevere adskillige chokoladeguldmønter i en medbragt lærredssæk.
Ingen led overlast ved røveriet, de fik sig et godt grin, for det hele var bare en gimmick som optakt til Frederiksværk Gymnasium og HFs musicalopsætning af Bonnie & Clyde.
Meget snart går det løs i Gjethuset, når over 100 elever og lærere fra Frederiksværk Gymnasium og HF opsætter musicalen ”Bonnie & Clyde”. De to hovedrolleindehavere Nadja Krogsgaard Larsen  og Jannick Elleholm Rytter Krøjen, begge fra 2.P, glæder sig til premieren d. 15. og hele optrinnet i banken var aftalt på forhånd og var en øvelse i at spille brutale røvere.
Sammen med deres kammerater øver Nadja og Jannick på højtryk efter skoletid og i weekender på stykket, som indeholder både drama, vold, kærlighed og god musik og sang, lyder det fra skolen. /an 
   
 

Fotos: Fr.værk Gymnasium og HF

Fotos: Fr.værk Gymnasium og HF

Publiceret 06 November 2017 13:37

SENESTE TV