NNY fortsætter med 100+ elever i 2018

EFTERSKOLE Allerede nu er der gang i tilmeldingerne til næste skoleår på New Nordic Youth, der kan melde om godt 100 elevindskrivninger i 2018/19.
Den overraskende melding kom frem ved åbningsreceptionen tirsdag på iværksætterefterskolen i Torup: Godt 10 måneder før starten på næste skoleår er stort set alle pladser besat, og der er tilmed oprettet venteliste.
"Vi har op til 110-115 pladser, så vi er stort set i mål længe før næste skoleår starter," lyder det fra skolen.
LÆS OGSÅ: NNY-ELEVER RYSTES SAMMEN
Ved receptionen kunne den ene af de to ledere, Jane Holstein, desuden berette om det blomstrende samarbejde blandt eleverne, der kan bruge hinandens kompetencer til f.eks. udvikling af apps, hjemmesider eller når der skal udvikles andre nye ideer. 
Så hvem ved, måske bliver den næste nye hotte app eller forretningsidé udviklet på den nye iværksætterefterskole, hvor 90 elever elever i år arbejder med kompetenceområder som IT, webdesign og business, ud over 9.-10. klasseundervisningen.
Borgmester Steen Hasselriis gav i sin åbningstale udtryk for stor beundring for initiativet og ildsjælenes indsats for at stable skolen på benene efter mere end tre års arbejde, og bestyrelsesformand Michael Lange mente, at  initiativtagernes høje energiniveau er med til at sikre NNYs fortsatte eksistens. /an
 
 
 
 

To af skolens igangsættere og nuværende ledere, Dennis Persckhe og Jane Holstein, fortæller om fortsat stor søgning til NNY.

To af skolens igangsættere og nuværende ledere, Dennis Persckhe og Jane Holstein, fortæller om fortsat stor søgning til NNY.

Publiceret 11 October 2017 11:18

SENESTE TV