Opfordring til Halsnæs' unge:

Kom og skab dig

Kreative unge søges til eventmageri

EVENTMAGERE "Kom og skab dig" lyder opfordringen til kreative unge mellem 14-25 år, som Halsnæs Kommunes kultur- og idrætsafdeling lancerer et gratis eventhold for i samarbejde med Unge- og Kulturcenteret.
Der holdes indledende idécamp og workshop for alle unge lørdag den 16. september.
Holdet skal skabe et brag af en åbningsevent for kommunens unge, når det nye Unge- og Kulturcenter i november slår dørene op på Krudtværksområdet i Frederiksværk.
Projektet hedder USKIK og udspringer af den regionale kulturaftale Kulturmetropolen, der arbejder på at gøre regionens unge til fremtidens kulturentreprenører. I Halsnæs starter projektet op som et eventhold, hvor unge kreative hoveder får frit spil i forhold til at skabe en ungefestival, en udstilling, en koncert, en performance eller lignende.
Der er frit slag, så længe udviklingen af eventen sker i samarbejde med kommunens kulturinstitutioner, som står klar med deres kulturfaglige ekspertise, lokaler, udstyr og goodwill, når de unge skal hjælpes på vej i udformningen af deres event.

Det går løs lørdag den 16. september kl. 12-17, hvor alle kommunens unge inviteres til workshop og idécamp i Krudthuset i Frederiksværk. Her er alle unge med en projektmager i maven velkomne til at komme og idéudvikle over en pizza. Ud fra de fremmødtes idéer og ønsker formes et forløb med yderligere workshops i oktober og november. Selve eventen skal afvikles den 25. november, og være med til at markere, at de unge indtager deres eget hus - Unge- og Kulturcenteret i den gamle brandstation, der i november står klar som dynamo for kommunens ungekulturliv.

Eventholdet er åbent for alle unge mellem 14-25 år. Mere info og tilmelding www.ungdomsskolenhalsnaes.dk

Publiceret 11 September 2017 08:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV