Kregme Syd-grunde bliver nærmest revet væk

BYGGEGRUNDE De seneste år er der kommet godt gang i grundsalget i Kregme Syd - både enkelte parceller til enfamiliehuse samt en større projektgrund på Tårnvænget, hvor en investor har byggeplaner.
Halsnæs Kommune byggemodnede arealet ved Frederikssundsvej for godt 10 år siden, og indtil for et par år siden gik det trægt med grundsalget.
Inden sommerferien satte kommunen 37 grunde på Skibsvænget til salg for at imødekomme den voksende efterspørgsel. Lokalbolig formidler i salget i tre etaper med h.h.v. 11, 12 og 14 grunde: De første blev nærmest revet væk, og der er nu kun tre ledige grunde i etape 1, inden der snart tages fat på næste etape, lyder det fra Lokalbolig.
Et projekt til i alt ca. 750.000 kroner er på vej gennem det kommunale beslutningssystem og vil bl.a. omfatte støjvold ved Frederikssundsvej, beplantning og forskønnelse i boligkvarteret. /an 
 
 
 
 

Publiceret 06 September 2017 12:18

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.