TRAFIKUHELD:

Lastvogn og bil i kollision

ALARM 112 Politi, ambulancer og redningsmandskab var onsdag ved 17.15-tiden kaldt til et trafikuheld på Hillerødvej ved Ubberupvej, Ølsted, nærmere bestemt ved "det sorte kryds".
"Personbil og lastvogn er stødt sammen," bekræftede Nordsjællands Politi lige efter uheldet, som medførte delvis spærring af trafikken på stedet.
Torsdag eftermiddag havde politiet endnu ingen konkrete meldinger om uheldets omfang, men øjenvidner fortæller til Halsnæs Avis, at en VW personbil havde kørt over i modsatte vejbane og ramte en lastbil i siden, hvorefter VW'en fortsatte ind i en skrænt. Der er oplysninger om at personer blev kørt i ambulancer til hospital, men ingen meldinger om alvorlige skader. 
Stig Hansen fra Ølsted Trafikgruppe har flere gange udtalt sig kritisk om trafikfarligheden efter krydsets ombygning: "Det er nu tredje større uheld siden ombygningen, og vi kan efterhånden tælle mindst 10 episoder med påkørsel af helleanlæg, mindre kollisioner og near-miss-uheld. Det er  fortsat spørgsmålet, hvorfor politiet ikke følger Vejdirektoratets anbefalinger og laver hastighedsnedsættelse til 60 km/t i og omkring krydset."
I forhold til episoden onsdag mener et øjenvidne, at det kunne have udviklet sig til en frontal kollision, hvis ikke lastbilchaufføren havde trukket til siden ind over kantbanen. /an  
 

Publiceret 17 May 2017 17:30

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV