BRAND:

Naboer hørte råb om hjælp

BRAND En villa på Kulhusevej i Sølager ved Hundested brændte lørdag aften, efter at der var udbrudt brand i husets tagkonstruktion.
Husets ejere var ikke hjemme, men en voksen søn  lå og sov i huset og blev vækket af lyde fra branden, fortæller en genbo, der alarmerede brandvæsenet og kom den unge mand til undsætning:
"Han var flygtet ud af huset og stod og råbte om hjælp ude på vejen. Den unge mand var forståeligt nok ret chokeret. Jeg var lige rundt om huset for at se, om der var noget at gøre, men ilden havde fået godt fat, og der stod nogle gasflasker tæt på flammerne, så det var bare om at komme væk," oplyser genboen, som ønsker at være anonym.  
Der blev slået alarm ved 21-tiden, brandvæsen og politi var på stedet ca. 10 minutter efter. /an
Opdateret fra politiets døgnrapport: Brand på Kulhusevej. Brandvæsen og patrulje til stedet, hvor huset var overtændt og hvor en person måtte reddes ud af et vindue på 1. sal. Personen blev kørt til behandling for røgforgiftning. En gasflaske sprang i forbindelse med branden. Brandårsagen undersøges.
 
 
 
 

Publiceret 19 March 2017 15:37

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV

Festival med politikor og Tæsk

HIMMELSTORM Årets Himmelstorm Festival i Torup kører med temaet På Tværs i et meget varieret program: I år står den på politikor, punkrock, kontroversielt feminsitsik hip-hop som lover "tæsk til alle", hollandsk afro-disco, et multi-etnisk kvindeorkester, en kælkebakke, kunst på tværs og meget mere.

"Derfor spænder programmet helt fra den kontroversielle rapper Nikoline - som i den grad fik medie-opmærkshed med singlen "Flertallet er dumme" til Københavns politikor, som består af 15 unifomerede syngende politibetjente, som synger trestemmigt kor og til "Forbidden Orchestra", som er 5 kvinder fra 5 forskellige lande, som spiller på instrumenter, som er kontroversielle eller forbudt for kvinder at spille på i deres hjemland," udtaler Maria Smidt, som er en del af Himmelstorms bookinggruppe.

På programmet er blandt andet Rest in Beats, Sonja Hald, Bite the bullet, Verdensmænd, Aksglæde, De Onde i børnekoncert med bl.a. Carl Quist Møller og Tobias Trier, Nexø, Arp Frique

"Vi glæder os meget til dette års festival, som i år ikke har et decideret hovednavn bortset fra det svenske reggae-band helt off, som nok er mere kendte i deres hjemland, da de ofte bliver gæstet af den svenske rapper Timbuktu. Vi kan dog ikke regne med at Timbuktu kommer med på himmelstorm - men man har jo lov at håbe", tilføjer Maria Smidt.

Himmelstorm løber af stablen d. 27. -29. juli i Økosamfundet Dyssekilde, og billetsalget er i gang på billetto.dk.