TimeWinder på udkig efter flere frivillige

TRÆF Veterantræffet Time Winder på Grønnessegaard Gods kalder igen til infomøde for nye og gamle frivillige. Det sker onsdag den 22. marts kl. 19 i Halsnæs Medborgerhus, Nørregade 61, Hundested.
Aftenen er en opfølger på  goddag-mødet i november måned på godset, hvor rundt regnet 70 personer mødte op for at høre om hvad det kommende mekanik-, veteran- og nostalgi-event vil byde på, og træfarrengørerne melder, at der er mange og alsidige opgaver, f.eks. salg af billetter, koordinering af de frivillige i selve pinsen, praktisk hjælp med opsætning og nedtagning, logistik på pladsen og bemanding af boder med øl og vandsalg samt Kaffedamernes Salon.
"Som frivillig på træffet bliver man en del af et stærkt socialt fællesskab og kommer bag kulissen i skabelsen af et stort event. Der er allerede mange lokale der har reserveret pinsen og meldt sig under veteran-fanerne. De nye vil komme til at løse opgaverne i tæt samarbejde med 'gamle' erfarne træf-folk," fortæller medarrangør Dorthe Lindkilde, TimeWinder, der onsdag aften giver mere detaljeret information om, hvad de enkelte opgaver går ud på.
Arrangørerne melder om god gang i tilmeldingerne fra diverse veterangrupper og entusiastklubber fra hele landet og dernæst kommer det militærhistoriske område til at bruge ekstra plads grundet overraskende stor tilslutning. I centrum af marken placeres det nostalgiske tivoli samt musikteltet med retro-musik omkranset af masser af veteranbiler og maskiner fra før verden gik af lave.
TimeWinder løber af stabelen i pinsedagene på godset Grønnessegaard midtvejs mellem Frederiksværk og Hundested. /an
 

Publiceret 19 March 2017 13:00

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV