Halsnæs Lilleskole skal udvides

SKOLE Efter tre års forberedelser har Halsnæs Lilleskole i Torup besluttet at udvide med to klassetrin, så eleverne frem over kan gennemføre et helt skoleforløb fra 0. til 9. klasse.
7. klassetrin er ældste årgang på privatskolen, men det bliver ændret fra august 2018.
 
”Halsnæs Lilleskole får sin første 8. klasse efter sommerferien 2018. Den nuværende sjette klasse videreføres som den første med gennemførelse af Folkeskolens afgangsprøve efter 9. klassetrin," fortæller Jan Grønborg fra skolebetyrelsen.
Det kræver mere plads, og Halsnæs Lilleskole planlægger en større udbygning af de fysiske rammer for at kunne rumme de to ekstra klassetrin. Udvidelsen blev præsenteret på en ekstraordinær  generalforsamling mandag aften. Her  fremlagde den nye skoleleder Pia Grell Sørensen planen sammen med den tidligere leder Susanne Løkke, der nu  er ansat som lærer på skolen, og desuden præsenterede viceskoleleder Jakob Olsen skitseplanen for en omfattende udbygning af skolen.
"Der arbejdes bl.a. andet med en større løsning med ombygning og forlængelse af en eksisterende bygning. Det koster rundt regnet 5 mio. kroner, og det forsøger vi nu at sikre finansiering til," siger Pia Grell Sørensen.
Halsnæs Lilleskole startede med 30 elever for 15 år siden på den gamle Dyssekildegård i Torup, og skolen rummer nu 140 elever. /an
Læs mere i næste uges avis
 
 
 

Pia Grell Sørensen er ny skoleleder

Pia Grell Sørensen er ny skoleleder

Publiceret 17 March 2017 08:56

Halsnæs Avis nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Halsnæs Avis
SENESTE TV