Marko Paunovic leverede en stærk indsats ved breddestævnet i Kalundborg. Privatfoto
Marko Paunovic leverede en stærk indsats ved breddestævnet i Kalundborg. Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

15-årige Marko er klar til større opgaver

Marko Popovic besejrede lokal fighter ved breddestævne i KalundborgBOKSNING “Jamen Marko gjorde det rigtig flot, også i forhold til sidst han var i ringen, og nu har han gjort sig fortjent til en startbog”.

Cheftræner i Frederiksværk Bokseklub Milo Paunovic var fuld af lovord efter at klubben 15-årige letweltervægter Marko Paunovic i lørdags var i mellem tovene ved et breddestævne i Kalundborg.

Marko Paunovic var i kamp med Leonardo Farkas fra den lokale klub i Kalundborg, og han gjorde det så godt, at dommerne ved ringside gav ham en velfortjent sejr.

Ved disse breddestævner bedømmes bokserne udfra teknik, benstilling, balance, undvigelser og diverse slag, og her leverede Marko Paunovic rigtig fint. Det var tydeligt at den gode sparring hjemme i klubben kom Marko til gavn mod den lokale fighter. Det er kampe ved disse breddestævner der giver adgang til en startbog og de første rigtige kampe.

Bokseklubben havde tillige tilmeldt Marko Popovic og Magnus Holm til stævnet i Kalundborg, men det lykkedes ikke at finde en modstander til Marko, og Magnus Holms modstander dukkede aldrig op da gong-gong’en lød.


Hvidovre Box Cup

“Jeg håber at der bliver kampe til flere af ’mine drenge’ til det næste breddestævne den 10. februar, og herfra er målet, at Frederiksværk Bokseklub kan stille med op til seks boksere når Hvidovre Box Cup afvikles i dagene fra 23. -25. marts”, siger træner Milo Paunovic, der samtidig løfter sløret for et muligt og spændende comeback til den tid:

“Ja, der er en af de gamle drenge der har trænet hårdt gennem længere tid, og har fået støvet startbogen af, spændende om der bliver en kamp til ham”, slutter Milo uden at afsløre for meget.


Publiceret: 18. Januar 2018 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Halsnæs Avis

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt