Køretøjet har holdt på p-pladsen på Industrivej i over fem uger. Foto: Halsnæs Avis

Køretøjet har holdt på p-pladsen på Industrivej i over fem uger. Foto: Halsnæs Avis

Mystisk autocamper:

“Det skal forlade stedet”

En autocamper har opholdt sig på privat parkeringsplads i over fem uger

BOPÆL En mystisk autocamper har opholdt sig på parkeringspladsen på Industrivej 1A i Frederiksværk i over fem uger, oplyser lokale erhvervsdrivende, som har observeret bilen med beboelsestilbygning og dens ejer, til Halsnæs Avis.
“Der bor en dame, som henter vand et sted i nogle dunke. Indimellem får hun leveret indkøb fra et firma udefra, men bilen har ikke flyttet sig endnu,” oplyser en erhvervsdrivende, som ønsker at være anonym (avisen kender identiteten).
Halsnæs Avis har i første omgang spurgt Halsnæs Kommune, hvem der har ansvaret for, at kvinden tilsyneladende bor på parkeringspladsen på ubestemt tid.
Leder af Plan og Byg, Pia Larsen Weirum, oplyser, at området ifølge lokalplanen er udlagt til butiksformål, og at der ikke må være boliger i området.
“Det kan dog være vanskeligt at definere, hvornår der er tale om beboelse, da det normalt defineres ved en folkeregistertilmelding,” oplyser hun videre.
Kommunen har tidligere bedt kvinden flytte sit mobilehome fra Gjethusets område, hvor hun tidligere har taget ophold.
Pia Larsen Weirum oplyser, at det ifølge vejafdelingen ikke er ulovligt at parkere og overnatte på en offentlig p-plads, men da p-pladsen på Industrivej 1A er privat, er det ejeren, der har ansvaret for området.

Skal fjerne sig

Halsnæs Avis har efterfølgende kontaktet ejeren af p-pladsen, Frederiksværk Butikstorv ApS ved Finn Petersen, og forelagt ham sagen.
“Der er ingen lejere på pladsen, der har klaget, men nu har jeg hørt om sagen fra kommunen og jer. Jeg vil få ejendommens vicecært til at bede ejeren af autocamperen om at forlade stedet, ellers kontakter vi politiet.”
“Det er ikke vores opgave fysisk at smide hende væk, men måske skulle der nogle sociale myndigheder ind over og se, hvad der stikker bag,” udtaler Finn Petersen.
Halsnæs Avis har forgæves forsøgt at opnå kontakt med beboeren af pågældende autocamper.

jent@lokalavisen.dk

Publiceret 07 June 2017 11:15

SENESTE TV