Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

10 uger uden Halsnæs Avis

Flemming Lundahl, Humlevej 46, Frederiksværk

AVIS Siden 1970 har jeg haft et dejligt hus i Halsnæs Kommune. For et par måneder siden blev det min helårsadresse med kommunal godkendelse. På 10. uge har jeg nu forgæves forsøgt at få lokalavisen i postkassen.

Hver mandag har jeg fået en venlig og positiv modtagelse på avisen, der har reklameret til Post Nord pr. mail og telefon. Men Post Nord er nu for mig post mortem! En anden distributør af jeres avis ville måske være en god løsning? Tænk på annoncørernes spildte reklamer. Hvorfor anmelder I ikke Post Nord for svigt til den rette myndighed? Mon der er en voksen til stede i Post Nords center i Helsinge?

Jeg holder af også at læse de lokale nyheder som 'papir-romantiker'. Hjælp en læser.

SVAR

 

Kære Flemming Lundahl: Hver uge bringer Post Nord vores aviser ud. Desværre oplever vi at avisdistributionen nogle gange svigter nogle læsere. Dette er selvfølgelig utilfredsstillende for os som udgiver og ikke mindst for jer som læsere.

 

I den henseende må vi erkende at en 100% omdeling kan vi ikke opnå, men nok nærmere en omdeling på 98%.

 

Dette er et fakta som vi pt. arbejder på at løse, således at vi også fremover kan have en omdelingssikkerhed i nærheden af denne - også når Post Nord senest fra 1. januar ikke skal omdele avisen.

 

Din adresse er som du skriver netop tilmeldt folkeregisteret for nogle måneder siden. Der er sket en fejl i registreringen af din adresse, så fremover skulle du meget gerne modtage avisen.

 

Peter Fjeldal

Direktør

 

 


Publiceret: 16. Juni 2017 10:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Halsnæs Avis

ANNONCER
Se flere